Blog

The Red Thread (2016)

The Red Thread är en argentinsk romantisk dramafilm från 2016. Precis som filmens titel antyder på finns en röd tråd i handlingen. Närmare bestämt är filmen baserad på den japanska legenden om den röda tråden, en helt annan typ av röd tråd än Ariadnes röda tråd i grekisk mytologi. Enligt japanska myten förutbestäms mänskliga relationer av en slags röd tråd. Legenden säger att de som är bundna av den röda tråden är avsedda att bli själsfränder och kommer att uppleva en viktig händelse.

Missa inte chansen att se filmen. Den fullständiga onlineversionen finns tillgänglig som du kan njuta av från din smartphone eller till och med en begagnad iphone. Just nu finns det en begagnad iPhone 6S för 100 kronor rabatt hos mResell. Med hjälp av denna otroliga legend i filmen presenterar regissör och co-writer Daniela Goggi historien om två personer som tar samma plan och blir förälskade. Detta mästerverk har en häpnadsväckande handling, läs vidare!

Häpnadsväckande handling

Det spelar ingen roll hur mycket tid som går eller omständigheterna i livet. Även om den röda tråden kan trassla, sträckas, spännas eller fläckas går den aldrig sönder. Enligt legenden förbinds dem som är avsedda att träffas, oavsett tid, plats eller omständigheter. Denna tråd vill förena Manuel, en chilensk vinsmakare (Benjamín Vicuña) och Abril, en argentinsk flygvärdinna (Eugenia Suárez). De möts på en flygplats och förbindelsen mellan dem uppstår omedelbart. Dock händer det plötsligt att de separeras,

Sju år senare träffas de igen i Cartagena de Indias, Colombia. Problemet är att båda nu har en partner och barn. Abril är gift med en spansk rockare (Hugo Silva) och Manuel med en fotograf (Guillermina Valdes). Denna film baserad på den japanska legenden var en stor kommersiell framgång och rekommenderas för de som gillar romantik.

appdev