Blog

Så hittar du kläder som statist

När det gäller filmvärlden och skådespeleri finns det en hel del att tänka på, inte minst när det gäller kläder och rekvisita. Läs mer om hur du som barnskådespelare hittar kläder antingen som statist eller till första jobbintervjun här.

Det är ingen dans på rosor att landa din första filmroll och du kan behöva ta en del mindre välbetalda jobb. Ibland behöver du stå för kläder och transport på egen hand. Därför kan det vara en god idé att planera dina inköp från början. Du hittar fina märkeskläder på https://kidsbrandstore.se/ till riktigt förmånliga priser. Om du dessutom väljer att bli prenumerant på sajtens nyhetsbrev kan du få 10 procents rabatt på ditt första köp.

Satsa på baskläder

När du ska köpa kläder till auditions är det bra att köpa kläder som är både snygga och trendiga, men neutrala när det gäller själva färgskalan. Det är dock inte alltid som du måste bekosta dina kläder själv, utan det händer att inspelningsteamet delar ut passande kläder beroende på genre och handling. Du kan dock förbereda dig en hel del genom att surfa in på https://kidsbrandstore.se/ och ta en titt på deras sortiment. Satsa på snygga plagg som du kan kombinera på olika sätt för att maximera din garderob. Det är nämligen allmänt känt att statistjobb är lågavlönade och att du kan behöva handla strategiskt.

appdev